Choď na obsah Choď na menu

Výročná správa za rok 2012

25. 1. 2013

Dňa 20.01.2013 o 10:00 sa uskutočnila Výročná členská schôdza  , na ktorú boli pozvaní všetci členovia ZO SZCH Zlaté Moravce . Schôdza sa uskutočnila v priestoroch Mestského amfiteátra v Zlatých Moravciach  . Schôdzu otvoril predseda ZO Štefan Kramár . Tajomník Roman Kováč predložil program schôdze vo všetkých svojich bodoch . Prítomní členovia jednohlasne program schôdze schválili . Tajomník ďalej  predniesol Správu o činnosti ZO SZCH Zlaté Moravce za rok 2012 .

V programe schôdze sa objavili body ako prijímanie nových členov (aj do radov mladých chovateľov) , plán činnosti organizácie na rok 2013  , usporiadanie XI.Požitavskej výstavy , uznanie chovov hydiny , registrácia králikov , zvýšenie členského , atď.

Ďalej bola Romanom Melencom  prednesená finančná správa za rok 2012 , ktorá bola schválená . Prerokovávalo sa financovanie ZO v nastávajúcom roku .

Všetci členovia boli oslovení , aby sa pripojili k poskytnutiu 2 % z daní za rok 2012 .

Taktiež v priebehu schôdze bol vyhlásený najlepší chovateľ našej ZO SZCH za rok 2012 , ktorým sa stal náš tajomník Roman Kováč . Tento titul mu bol udelený na základe najvyššieho úspechu , ktorý dosiahol na Európskej výstave v Lipsku .

Prezrite si v prílohe aj správu o činnosti .

Správa o činnosti za rok 2012

Náhľad fotografií zo zložky Výročná členská schôdza