Choď na obsah Choď na menu

Výročná správa za rok 2013

8. 4. 2014

Ako každý rok , aj tento sa naši chovatelia stretli spoločne na Výročnej členskej schôdzi . Prehodnotili predchádzajúci rok , predali si vzácne rady a skúsenosti , vyplatili svoj členský príspevok a holubári a hydinári si objednali krúžky na nové obdobie . Prerokavávali sa nejaké zmeny , ktoré bolo nevyhnutné urobiť . Najdôležitejšia zmena nastala vo výške členského príspevku , nakoľko nám bolo Mestským úradom oznámené , že síce pekne prezentujeme mesto na našich Požitavských výstavách drobných zvierat , ale oni nám už viac neposkytnú k tomu žiadnu výpomoc . Všetko si budeme musieť hradiť sami a mesto sa bude len prizerať . Je to smutné , ale je to tak . Takže , ak chce človek niečo spraviť pre ľudí okolo seba a pre spoločnosť , tak len na vlastné riziko a z vlastnej kapsy .

Ďalším , zaujímavým bodom programu bolo , aby sa Výstava nekonala v čase konania Zlatomoraveckého jarmoku . Aj to bolo schválené .

Svojim chovateľom a aj tým , ktorý nie sú registrovaní želáme veľa úspechov po celý rok 2014 , lebo starať sa o  nemé stvorenia je krásne a pomáhať na svet novým a novým mláďatám  je povznášajúce .

A tu prinášame Výročnú správu , kto má záujem sa s ňou oboznámiť .Výročná správa 2013